Σεμινάρια Ηλεκτρονικού Επιχειρείν για το 2013

  • -
ELTRUN logo

Σεμινάρια Ηλεκτρονικού Επιχειρείν για το 2013

Category : News

Το ELTRUN είναι το μοναδικό θεσμοθετημένο Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα (ΦΕΚ 181/2001) με πάνω από 20 μέλη ερευνητές και ειδικούς επιστήμονες. Έχει εκπονήσει πάνω από 100 μελέτες / έρευνες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και έχει εκπαιδεύσει πάνω από 3.000 στελέχη σε θέματα Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.

Τα σεμινάρια του ELTRUN είναι εξαιρετικά δημοφιλή σε επιχειρηματίες, στελέχη εταιριών νέας οικονομίας, στελέχη marketing και πωλήσεων και σε οποιονδήποτε θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του και να αποκτήσει ψηφιακές δεξιότητες (eSkills). Σε όλα τα σεμινάρια δίνονται πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Τα επερχόμενα σεμινάρια του ELTRUN είναι:

eLearning – Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Έναρξη Πρώτου Κύκλου: Ιανουάριος 2016
Το εκπαιδευτικό…

Continue Reading

Online Promotion & Analytics (4 & 5 Δεκεμβρίου 2015)

Σε ποιους απευθύνεται
Το σεμινάριο ‘Online promotion και…

Continue Reading

ELTRUN logo

eCommerce for Beginners (9 & 10 Οκτωβρίου 2015)

Το πιο δημοφιλές σεμινάριο ηλεκτρονικού εμπορίου από διακεκριμένους εισηγητές. Παρασκευή 9 & Σάββατο 10 Οκτωβρίου.2015 Περιορισμένες θέσεις.

Continue Reading

ELTRUN logo

Advanced eCommerce (11 & 12 Ιουλίου 2014)

Ένα σεμινάριο για στελέχη που θέλουν να βελτιώσουν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Διδάσκεται από τους top επαγγελματίες του χώρου και καλύπτει μεγάλο εύρος θεματολογίας και απαραίτητων γνώσεων και δεξιοτήτων.

Continue Reading

Eltrun Seminar

Online Πωλήσεις και Προώθηση στον Κλάδο της Υγείας (ολοκληρώθηκε)

Το 2ημερο σεμινάριο ‘Online Πωλήσεις και Προώθηση στον Κλάδο της Υγείας’ απευθύνεται σε όλα τα στελέχη & επιχειρηματίες του κλάδου Υγείας που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν έσοδα και ευκαιρίες πώλησης μέσω του Internet. Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει εισηγήσεις από κορυφαία στελέχη του Κλάδου Online Marketing & eCommerce στην Ελλάδα, αλλά και από επαγγελματίες του χώρου Υγείας που έχουν επιτύχει με τα online projects τους στην Ελλάδα.

Continue Reading

ELTRUN logo

eCommerce Crash Course (Ολοκληρώθηκε)

Ταχύρυθμη εκπαίδευση σε θεωρία, πράξη & βέλτιστες πρακτικές ηλεκτρονικού εμπορίου και Online marketing από αυθεντίες του χώρου. Η θεματολογία περιλαμβάνει: Web Analytics, επιλογή eCommerce πλατφόρμας & συνεργάτη, SEO, PPC, Social Media, eCommerce Operations, Νομικά ζητήματα ηλ. εμπορίου, affiliate marketing, eMail Marketing.

Continue Reading

ELTRUN logo

Online Marketing & Selling (Ολοκληρώθηκε)

2 ημέρες εκπαίδευσης σε θεωρία, πράξη και βέλτιστες πρακτικές on-line marketing & selling από αυθεντίες του χώρου. Η θεματολογία περιλαμβάνει: on-line branding, PPC, SEO, Web Analytics, social media, e-mail marketing, affiliate marketing, κ.α.

Continue Reading

ELTRUN logo

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση και Ηλεκτρονικές Πληρωμές (Ολοκληρώθηκε)

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των στελεχών των επιχειρήσεων σε όλα τα θέματα που αφορούν την γρήγορη και σωστή υλοποίηση της ηλεκτρονικής τιμολόγησης και των ηλεκτρονικών πληρωμών.

Continue Reading