Παναγιώτης Σαραντόπουλος

  • -
Sarantopoulos

Παναγιώτης Σαραντόπουλος

Category : Members , Researcher

Info

Ε-mail:

psarantopoul[at]aueb[dot]gr

Τηλέφωνο Γραφείου:

+30 2108203663

Fax:

+30 2108203664

Διεύθυνση:

Ευελπίδων47-A & Λευκάδος33 Γραφείο801, GR-11362, Αθήνα, Ελλάδα
Panagiotis Sarantopoulos

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

O Παναγιώτης Σαραντόπουλος είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι, επίσης, μέλος της ερευνητικής ομάδας SCORE του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν, όπου συμμετέχει ως ερευνητής σε έργα έρευνας και ανάπτυξης χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελληνική Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας.
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος MSc in Industrial Engineering and Management από το Institute of Technology at Linköping University, Sweden. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Ισπανικά.
Έχει αποκτήσει επαγγελματική εμπειρία ως Αναλυτής σε τμήματα Πληροφοριακών Συστημάτων και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας στην Ελλάδα, Ισπανία και Σουηδία. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εντάσσονται στις περιοχές του Μάρκετινγκ και των Πληροφοριακών Συστημάτων και ιδιαίτερα στο Μάρκετινγκ του Αγοραστή και στην Διαχείρισης της Αγοραστικής Εμπειρίας στο Λιανεμπόριο.

Ερευνητικά ενδιαφέροντα

Retailing, Shopper Marketing, Consumer Behavior, Customer Experience Management, Big Data in Retailing, Service-Dominant Logic in Retailing, Service Innovation, Service Science