Αίτηση Συμμετοχής – Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Innovation & Design Thinking in Mobile Applications and Services

  • -

Αίτηση Συμμετοχής – Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Innovation & Design Thinking in Mobile Applications and Services

bannerkek

 

Το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν – ELTRUN/ΟΠΑ, η Samsung Electronics, ο Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS ανακοινώνουν την έναρξη του 3ου κύκλου του προγράμματος “Innovation and Design Thinking in Mobile Applications and Services”. Έπειτα από δυο επιτυχημένους κύκλους του προγράμματος και 52 απόφοιτους, ξεκινούν οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στον 3ο κύκλο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε τελειόφοιτους ή αποφοίτους Πανεπιστημίων, Τεχνικών και Πολυτεχνικών Σχολών, που είναι άνεργοι και θα ήθελαν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο ψηφιακό επιχειρείν, δίνοντας έμφαση στο χώρο των κινητών εφαρμογών και υπηρεσιών. Τεχνικό υπόβαθρο και ικανότητες ανάπτυξης εφαρμογών θα ήταν επιθυμητό, αλλά όχι απαραίτητο στοιχείο για τους συμμετέχοντες.

Προσφέρεται δωρεάν και στοχεύει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων στη σχεδίαση νέων υπηρεσιών και επιχειρηματικής δραστηριότητας, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες και τις προοπτικές που προσφέρονται στο χώρο του mobile. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 50 ώρες, διεξάγεται σε τέσσερις εβδομάδες και οι σπουδαστές, που θα το τελειώσουν με επιτυχία, θα λάβουν πιστοποιητικό σπουδών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες  pdf

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα-3ος Κύκλος pdf

Τρόπος Συμμετοχής

Κάντε την αίτηση σας μέσω της ακόλουθης φόρμας