eCommerce Crash Course (Ολοκληρώθηκε)

 • -
ELTRUN logo

eCommerce Crash Course (Ολοκληρώθηκε)

Subscribe

(Εγγραφές έως και Τρίτη 10μμ)

Τόπος Διεξαγωγής (νέα ενημέρωση την Τρίτη πρωί)

Το σεμινάριο θα γίνει στα γραφεία του Οικονομικού Πανεπιστημίου, στη Κεφαλληνίας 46, Αθήνα στον 6ο όροφο. Υπάρχει ιδιωτικό parking 140 μέτρα από τα γραφεία στη 3ης Σεπτεμβρίου 155 (Aegean). Δείτε με (B) τον τόπο του σεμιναρίου και με (Α) το parking στο Google Maps.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο eCommerce Crash Course απευθύνεται σε όλα τα στελέχη και ενδιαφερομένους που θέλουν να δημιουργήσουν έσοδα μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου. Επίσης σε επιχειρηματίες, στελέχη πωλήσεων και marketing ή οποιοδήποτε στέλεχος ή ιδιώτη θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του στη δημιουργία ευκαιριών πώλησης μέσω online marketing. Δεν υπάρχει προϋπόθεση προηγούμενης γνώσης ή σχετικής εμπειρίας.

Θεματικές Ενότητες Σεμιναρίου

8 ώρες ταχύρυθμης εκπαίδευσης σε θεωρία, πράξη και βέλτιστες πρακτικές eCommerce & Οnline Marketing από αυθεντίες του χώρου. Οι συμμετέχοντες σε αυτό το σεμινάριο θα εκπαιδευτούν στα παρακάτω αντικείμενα:

 • Web Analytics
 • Επιλογή eCommerce πλατφόρμας & συνεργάτη
 • Search Engine Optimization (SEO)
 • Pay-Per-Click (PPC)
 • Social Media Marketing
 • eCommerce Operations
 • Νομικά ζητήματα Ηλεκτρονικού Εμπορίου
 • Affiliate Marketing
 • eMail Marketing

Πρόγραμμα και Εισηγητές

Τετάρτη 27 Μαρτίου (8 ώρες)
09:00 – 09:30 Προσέλευση
09:30 – 09:45 Εισαγωγή
09:45 – 10:00 Η αγορά του eCommerce στην Ελλάδα
Καθ. Γιώργος Δουκίδης
, Διευθυντής ELTRUN – ΟΠΑ
10:00 – 10:45 Επιλέγοντας eCommerce πλατφόρμα & agency
Χριστιάννα Κογεβίνα
, Business Development Manager, Greek Geeks
10:45 – 11:30 Search Engine Optimization (SEO) για eCommerce
Ηλίας ΛυμπερόπουλοςPhD Candidate, Ερευνητής ELTRUN
11:30 – 11:45 Διάλειμμα
11:45 – 12:30 PayPerClick (PPC) για eCommerce
Στέλιος Ηλιάκης
, Γενικός Διευθυντής, Sleed
12:30 – 13:15 Web Analytics για eCommerce
Γιάννης Καράμπελας
, Γενικός Διευθυντής, NetStudio
13:15 – 13:45 Affiliate Marketing για e-shops: Ο σωστός τρόπος
Γιώργος Συμεωνίδης
Managing Director, Linkwise
13:45 – 14:15 Διάλειμμα για σνακς
14:15 – 15:00 eMail Marketing: Recruitment, Optimization & List Management
Παναγιώτης Γκεζερλής
eBusiness consultant, Be eBusiness
15:00 – 15:45 Τα νομικά θέματα του eCommerce
Μίνα Ζούλοβιτς
Partner, Φιλοθεΐδης & Συνεργάτες
15:45 – 16:00 Διάλειμμα
16:00 – 16:45 Social Media για eCommerce
Γιώργος Αναγνωστόπουλος, founder & CEO, Socialab
16:45 – 17:30 Operations “Hygiene” for e-Commerce
Δημήτρης Λογοθέτης
, Group Operations Director, PublicMultiramaGetitnow & MeandHome
17:30 – 17:45 Κλείσιμο

Το σεμινάριο είναι υπό την αιγίδα των GRECA_logo_smallκαιSEPE_logo_small και την
υποστήριξη του Skroutz_Logo_mini.

Πιστοποιητικό

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης για το σεμινάριο.

Τί είπαν προηγούμενοι συμμετέχοντες  σε ELTRUN Seminar

Θανάσης Καμέας, Ιδιοκτήτης Plushost.gr: Πολύ καλή δουλειά! Η άποψη μου είναι οτι θα πρέπει όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα να το παρακολουθήσουν.

Θανάσης Γαζέτας, Ιδιοκτήτης e-jewels.gr: Μακάρι να το είχα παρακολουθήσει 4 χρόνια πριν που ξεκίνησα, θα είχα γλιτώσει πάρα πολλά χαμένα χρήματα και θα ήμουν πιο σοφός και πιο έτοιμος να αντιμετωπίσω όλες τις καταστάσεις.

Χριστίνα Πολυδώρου, Social Media koinis.gr: Πολύ καλό σεμινάριο..έφυγα για να το κάνω πράξη. 

Χρήστος Πραπίδης, Digital Marketing Manager, Bakers: Χρήσιμο, όχι μόνο για επαγγελματίες στο e-shop , αλλά και για ανθρώπους που ασχολούνται με την digital επικοινωνία εν γένει. Καλύπτει όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούν τους επιχειρηματίες του χώρου, βοηθάει στην δημιουργία εμπειρίας και άποψης. 100% και value for money. 

Δημήτρης Καλαφάτης, Business Solutions Executive, Amadeus: Εξαιρετικό σεμινάριο, αξιόλογοι εισηγητές. Με βοήθησε να κατανοήσω έννοιες για το eCommerce που σίγουρα θα μου φανούν χρήσιμες στην επαγγελματική μου δραστηριότητα. Σας ευχαριστώ

Μεϊδάνης Νίκος, Ιδιοκτήτης εταιρίας Ηλεκτρολογικών Υλικών: Πάρα πολύ καλό, πολύ χρήσιμο, πολύ αξιόλογοι ομιλητές, άμεσα συνδεδεμένο με την αγορά. Σωστό επίπεδο! Ούτε για αρχάριους αλλά ούτε για πολύ προχωρημένους

Ελένη Καπίρη, Φοιτήτρια Πανεπιστημίου Πειραιώς: Αξιόλογοι και έμπειροι ομιλητές. Εύστοχα σχόλια και αξιόλογες παρουσιάσεις.

Σοφία Αθανασίου, υπεύθυνη eCommerce Entersoft: Άριστη επιλογή εισηγητών- γνώστες του θέματος που παρουσίασαν -προσεγμένες παρουσιάσεις – φιλικό περιβάλλον – ενδιαφέρον για συνεχές feedback από τους διοργανωτές- εξαιρετική συνέπεια – για λίγο ξέχασα ότι υπάρχει κρίση… –

Λιάνα Δημητρακοπούλου, Financial Analyst & Investor Relations, Lavipharm: Ομιλητές που ξεχωρίζουν, πολύ ενέργεια, ζωντάνια. Μια νότα αισιοδοξίας και τεράστιος χώρος ανάπτυξης, μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. 

 Γιάννης Χρυσάφης, Πωλήσεις toolmania.gr: Το καλό του σεμιναρίου είναι ότι εκτός από τις γνώσεις, συναντάς και γνωρίζεις αξιόλογους ανθρώπους.

Απόστολος Τσολακίδης, product manager you.gr: Απόλυτα κατανοητές παρουσιάσεις. Οι εισηγητές ήταν πολύ πρόθυμοι να απαντήσουν σε απορίες και ταυτόχρονα να αναλύσουν σε βάθος πολλά θέματα. Επιπλέον χάρηκα που οι παρουσιάσεις στάλθηκαν και με mail και οι εισηγητές ήταν ανοιχτοί για επικοινωνία, πέρα του σεμιναρίου.

Δημήτρης Καρβούνης, ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ: Εξαιρετική προσέγγιση. Ευχαριστώ θερμά.

 Άλλοι συμμετέχοντες:

 • Εξαιρετική προσπάθεια. Στοχευμένο σε επαγγελματίες που αντιμετωπίζουν το μόνιμο πρόβλημα ανάπτυξης.
 • Ξεκαθάρισαν αρκετά πράγματα ακόμα και από θέματα που νόμιζα ότι ήξερα.
 • Παρόλο που ήταν ένα σεμινάριο λίγων ωρών, ανοίχθηκαν πολλές πόρτες στο μυαλό του καθενός μας. Πρέπει να γίνονται πιο συχνά τέτοιου είδους σεμινάρια ειδικά από οργανισμούς που είναι εξιδανικευμένοι σε αυτό.
 • Πρόκειται για ένα σεμινάριο χρήσιμο, περιεκτικό, καινοτόμο, αντάξιο των προσδοκιών μας και με εξαιρετικές παρουσιάσεις. Συνεχίστε… 
 • Εξαιρετικό, μεστό σε περιεχόμενο, to the point, πολυεπίπεδο αλλά με πολλές πληροφορίες για έναν αρχάριο.
 • Αρκετά ενημερωτικό σεμινάριο, με τεχνικούς όρους και καθοδήγηση τόσο για νεοεισελθέντες στο χώρο αλλά και για πιο έμπειρους επαγγελματίες.
 • Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό. Μου καλύψατε τα κενά και έχω πλέον ξεκάθαρη εικόνα του τι εστί “e-commerce” & “online marketing”
 • Εκπληκτικό Σεμινάριο. Μου έδωσε μια άλλη οπτική γωνία σε πράγματα που νόμιζα ότι ήξερα.
 • Άμεσοι, ταλαντούχοι και ευχάριστοι! Well done! 
 • Ένα σεμινάριο μεστό, με εξαιρετικό ενδιαφέρον και διεισδυτική – παρά τον περιορισμένο χρόνο- μάτια σε όλα τα θέματα που άπτονται του on-line. Από τα καλύτερα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει.

Φωτογραφίες

Δείτε φωτογραφίες από προηγούμενο σεμινάριο σε αυτό το album.

Συνεχής Αξιολόγηση ELTRUN Seminars

Στα πλαίσια της πολιτικής ποιότητας που ακολουθεί το ELTRUN, αξιολογούμε συνεχώς την κάθε παράμετρο των ELTRUN Seminars. Όλα τα σεμινάρια του ELTRUN έχουν βαθμολόγηση συμμετεχόντων άνω του 4,5 με άριστα το 5.

 Κόστος

Το κόστος συμμετοχής είναι €150. Δίνεται έκπτωση 20% (τιμή €120) για όλους τους φοιτητές (φοιτητικό πάσο), αποφοίτους ΔΕΤ, μέλη του ΙΠΕ, μέλη του GRECA, του ΣΕΠΕ, ανέργους (κάρτα ανεργίας) και για group 3 ατόμων από τον ίδιο οργανισμό. To σεμινάριο δεν χρηματοδοτείται από το ΛΑΕΚ.

Πού μπορώ να μάθω περισσότερες πληροφορίες;

Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μας mail ή καλέστε την κ. Κελεπούρη στο 210-8203731.

Γιατί ELTRUN;

Το ELTRUN είναι το μοναδικό θεσμοθετημένο Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα (ΦΕΚ 181/2001) με πάνω από 25 μέλη ερευνητές και ειδικούς επιστήμονες. Έχει εκπονήσει πάνω από 100 μελέτες / έρευνες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και έχει εκπαιδεύσει πάνω από 4.000 στελέχη σε θέματα Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.

Subscribe

(Εγγραφές έως και Τρίτη 10μμ)